Urząd Gminy w Różanie ul. Plac Obrońców Różana 4 06-230 Różan tel. (29) 767-91-20 e-mail: ugrozan@post.pl

Polityka prywatności

Urząd Gminy w Różanie respektując prawo do prywatności i ochrony danych osobowych Użytkowników serwisu informuje, że dane osobowe przechowywane są i przetwarzane zgodnie z wymogami prawa, a w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Zgromadzone dane osobowe stanowią wydzieloną bazę danych, przechowywaną w sposób zapewniający właściwą ochronę.
W celu lepszego dostosowywania treści i struktury serwisu używamy, podobnie jak wiele innych serwisów, mechanizmu cookies - plików umieszczanych w komputerach użytkowników. Informacje, które gromadzimy za pomocą cookies to np. adres IP, dane dotyczące przeglądarki czy systemu operacyjnego z którego Państwo korzystają. Informacje te przechowywane są z zachowaniem takich samych standardów bezpieczeństwa jak dane osobowe. Mając dostęp do Internetu mogą Państwo skorzystać z serwisów pozwalających na wyłączenie cookies. Informacje zbierane przy pomocy cookies są wykorzystywane w sposób nie naruszający prawa do prywatności.

W związku z udostępnianiem zawartości serwisu internetowego http://www.rozan.eur.pl stosuje się  tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies.

 

Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego.

W tym serwisie pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  1. prawidłowego działania witryny (np. przesłanie formularzy),
  2. optymalizacji korzystania z witryny (np. zaznaczenie odwiedzanych linków),
  3. utrzymania sesji użytkownika serwisu (np. po zalogowaniu),
  4. tworzenia statystyk.

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika.

Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego.

Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych cookies.

Możesz zadać pytanie
Burmistrzowi korzystając z naszego serwisu internetowego.


zadaj pytanie »

logo_esesja

   

MapaGminy_02_z

wrota_mazowsza_logo

baner_www



 


wfosigw_osp_roz

wfosigw_osp_zal

www_azbest_2014_ok

www_azbest_2014_2

osp_rozan_wfosigw

wfos_azb_2015

wfos_konk_ekol_2015

wfosigw_pgn

oiuwza_2016_wfosigw

wfosigw_kan_dysz_2016

wfosigw_konk_II_2016

wfosigw_osp_mr_2016